Banenstatus

Sportpark van Milheezer Boys, kunstgrasveld Milheeze en T.V. Millus afgesloten

<< Terug naar nieuwsoverzicht

Sportpark van Milheezer Boys, kunstgrasveld Milheeze en T.V. Millus afgesloten

UPDATE inzake Corona:

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen rondom de corona-pandemie zal het sportpark van Milheezer Boys, kunstgrasveld Milheeze en T.V. Millus afgesloten zijn tot en met maandag 6 april aanstaande. Ook  alle activiteiten welke op de planning stonden tot en met deze datum zullen geen doorgang vinden.

Deze afsluiting geldt ook voor kinderen en / of volwassenen die buiten de verenigingen om op het sportpark zouden willen zijn. Het sportpark is voor eenieder verboden terrein!

Zoals door gemeente Gemert-Bakel aangekondigd, zal vanuit de gemeente handhaving op de afsluiting plaatsvinden. Dit geldt voor alle gemeentelijke sportparken.

Mocht er iets veranderen in bovenstaande situatie informeren wij eenieder via de bekende kanalen.

Als besturen van Milheezer Boys, kunstgrasveld Milheeze en T.V. Millus doen wij er alles aan om de leden en andere betrokkenen van onze verenigingen op de hoogte te houden van de voortdurende wijzigingen in deze bijzondere tijd. Wij zijn ervan overtuigd dat wij, ondanks het feit dat wij de situatie op de voet volgen en ons zo breed mogelijk oriënteren, mogelijk zaken minder duidelijk belichten. Indien jullie vragen of opmerkingen hebben schroom niet contact op te nemen met één van onze bestuursleden.

 

Website door 101Media